01 - Nooit Gedacht

Johannes Hospitium zoekt koks


Geplaatst op: 15 mei 2012

Het Johannes Hospitium is een gastvrij huis in Wilnis waar mensen verblijven in de laatste fase van hun leven. In dit hospice wordt liefdevolle zorg verleend door een team van professionals en (professionele) vrijwilligers. Binnen het vrijwilligersteam is dringend behoefte aan vrijwilligers die het leuk vinden om eenmaal in de week of eenmaal in de 14 dagen voor de bewoners te koken. Het gaat dan om een gewone (bijzondere) dagelijkse maaltijd. Deze taak kan ook gedeeld worden met een vriend of vriendin. Maar de maaltijd kan natuurlijk ook alleen worden bereid.

Er wordt in het Johannes Hospitium elke dag een warme maaltijd gekookt. Met de bewoner wordt besproken wat het die dag zal zijn: van een broodje haring tot een lekker stukje vlees. Van alleen bouillon tot een heerlijk opgemaakt ijsje. Alles is mogelijk. Wie zich op deze manier wil inzetten voor mensen in hun laatste levensfase is van harte welkom in het hospice om een keertje mee te komen koken.

Lyda ten Hove geeft graag meer informatie. Zij is bereikbaar per e-mail via l.tenhove@johanneshospitium.nl of telefonisch op 0297 230 290. Een kijkje op www.johanneshospitium.nl is ook de moeite waard.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Johannes Hospitium zoekt koks

Het Johannes Hospitium is een gastvrij huis in Wilnis waar mensen verblijven in de laatste fase van hun leven. In dit hospice wordt liefdevolle zorg verleend door een team van professionals en (professionele) vrijwilligers. Binnen het vrijwilligersteam is dringend behoefte aan vrijwilligers die het leuk vinden om eenmaal in de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: