0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Gemeente Aalsmeer doet onderzoek onder jongeren


Geplaatst op: 14 mei 2012

Deze maand doet de gemeente onderzoek onder jongeren tussen de 18 en 30 jaar. Met het thema ‘Ieders mening telt!' hoopt de gemeente zoveel mogelijk reacties te krijgen van jongeren uit Aalsmeer en Kudelstaart. Door middel van deze vragenlijst over uitgebreide informatievoorziening van de gemeente, kan samen worden gewerkt aan een betere band tussen jongeren en de gemeente.

In de enquête vraagt de gemeente aan de bewoners wat ze van de informatievoorziening van de gemeente vinden. De bewoners van Aalsmeer en Kudelstaart kunnen aangeven welke (kleine)verbeteringen ze graag zouden willen. De enquêtes kunnen nog de gehele maand worden ingeleverd.

Mening delen loont
Ervaring leert dat het loont om de vragenlijst in te vullen. Al eerder heeft de gemeente door middel van enquêtes inwoners gevraagd hun mening te geven en hiermee zijn al diverse resultaten geboekt. Het invullen is dus niet voor niets.

De uitkomsten van dit onderzoek komen in een rapport, en met de conclusies die getrokken worden dient de communicatie van, met en naar burgers verbeterd te worden. Immers is de gemeente er voor haar bewoners. Ook wordt er een beloning gegeven aan de meest volledig ingevulde enquête, namelijk een gloednieuwe iPod.

Help verspreiden
De gemeente roept sportclubs, verenigingen en bedrijven op om dit nieuws te delen en iedereen te stimuleren om mee te doen. Geef het door aan familie en vrienden, want áls er iets moet veranderen, is dit het moment om te laten weten wat! Voor de gemeente is het belangrijk om te weten hoe er over zaken als informatievoorziening gedacht wordt. Het invullen van de enquête duurt hoogstens 10 minuten. Ga naar www.aalsmeer.nl/onderzoek en vul hem in!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente Aalsmeer doet onderzoek onder jongeren

Deze maand doet de gemeente onderzoek onder jongeren tussen de 18 en 30 jaar. Met het thema ‘Ieders mening telt!' hoopt de gemeente zoveel mogelijk reacties te krijgen van jongeren uit Aalsmeer en Kudelstaart. Door middel van deze vragenlijst over uitgebreide informatievoorziening van de gemeente, kan samen worden gewerkt aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: