Atlantis F2 weer kampioen

Geplaatst op: 14 mei 2012

Zaterdag 12 mei was het zover. Esmee, Emma, Tessa, Silke, Maud, Lisanne en de coaches Joyce Rodenburg en Iris Facee Schaeffer waren al gedeeltelijk kampioen, maar bij winst alleen kampioen en dat was de inzet van de wedstrijd. Om 11.00 begon de wedstrijd in Nieuw-Vennep tegen Kios F2. Esmee, Emma, Silke en Tessa begonnen goed aan de wedstrijd, Maud en Lisanne zaten even langs de kant. Het werd meteen moeilijk gemaakt door KIOS F2 en het duurde even voordat de kansen kwamen. Toen het team op gang was, kwam de ene kans na de andere. Op een gegeven moment scoorde Silke de 0-1 en 0-2, allemaal doordat de meisjes van Atlantis F2 zo goed samenspeelden. Daarna scoorde Maud de 0-3. De tegenstander had ook veel kansen en doordat we net te laat waren kwam er een doelpunt tegen, de 1-3. De laatste paar minuten waren erg spannend, omdat er zoveel kansen waren. In de laatste paar minuten scoorde Tessa de 1-4. Toen het fluitsignaal klonk wisten we het zeker. Atlantis F2 is voor de 2e keer op rij kampioen geworden! De coaches wilden nog een compliment geven aan de kinderen, want er werd goed samengespeeld en het verdedigen ging super goed! Na de wedstrijd werd de huldiging gevierd op het dakterras van korfbalvereniging Atlantis met als afsluiting een lekker taartje, mooie bloemen en een medaille.

Zaterdag 12 mei was het zover. Esmee, Emma, Tessa, Silke, Maud, Lisanne en de coaches Joyce Rodenburg en Iris Facee Schaeffer waren al gedeeltelijk kampioen, maar bij winst alleen kampioen en dat was de inzet van de wedstrijd. Om 11.00 begon de wedstrijd in Nieuw-Vennep tegen Kios F2. Esmee, Emma, … Lees meer »