Atlantis 2 laat punten liggen

Geplaatst op: 14 mei 2012

Het gesponsorde Rabobank team Atlantis 2, mocht het afgelopen zaterdag opnemen tegen de koploper Tempo uit Alphen aan de Rijn. Op een zeer vroeg tijdstip werd er gestart met de wedstrijd.

Met een wisselende opstelling in verband met veel blessures bij de heren waren Auke van der Zijden en Arjen Markus bereid om mee te spelen. Met een goed gevulde bank en onder het genot van een beginnend zonnetje begon Atlantis 2 aan de wedstrijd.

Helaas wist de tegenstander al snel te scoren. Na enkele minuten wist het gesponsorde Rabobank team de korf ook te vinden. Helaas werd er met een achterstand de rust in gegaan. Op het scorebord stond de stand 8-5 vermeld.

Na een peptalk van de coach begon Atlantis 2 met goede moed aan de 2de helft. In de rust kwamen Chantal Poolman en Cynthia Sassen in de wedstrijd voor Wilma Kranenburg en Joyce Gortenmulder.

In de tweede helft gingen de doelpunten gelijk op. Robin van ‘t Schip kwam het veld in om Jacco van Koeverden Brouwer te vervangen. Maar uiteindelijk wist Tempo aan het langste eind te trekken en de winsts naar zich toe te trekken.

Helaas lukte het Atlantis 2 niet om dichterbij te komen. En zo eindigde de wedstrijd op 19- 13. Zaterdag 19 mei speelt het gesponsorde Rabobank team tegen Madjoe, om 15.30 uur in Rijnsburg. De laatste competitiewedstrijd wordt gespeeld op 2 juni op het eigen terrein in Mijdrecht.

Het gesponsorde Rabobank team Atlantis 2, mocht het afgelopen zaterdag opnemen tegen de koploper Tempo uit Alphen aan de Rijn. Op een zeer vroeg tijdstip werd er gestart met de wedstrijd. Met een wisselende opstelling in verband met veel blessures bij de heren waren Auke van der Zijden en Arjen … Lees meer »