001 - Escaperoom aglemeen

Brandveilig EK


Geplaatst op: 14 mei 2012

In aanloop naar het komende EK wijst brandweer Veiligheidsregio Utrecht bewoners en ondernemers op het belang van brandveiligheid tijdens het EK voetbal.

Brandveilige versiering
Op www.brandveiligEK.nl vinden ondernemers en bewoners allerlei tips voor een brandveilig EK. Bijvoorbeeld over het ophangen van materiaal (hoog genoeg en vrij van warmtebronnen). Ook staat er beschreven hoe een brandproef moet worden uitgevoerd. De proef toont aan of het materiaal voldoet aan de eisen van brandveilige versieringen.

Voldoende vluchtmogelijkheden
Horecagelegenheden krijgen een brief. De brief is vooral gericht op brandveilige feestversiering en vluchtwegen. In de gehele provincie vinden extra controles plaats. Na een controle krijgt men onderzetters met enkele tips voor bezoekers.

Instellingen
Instellingen (met name zorg) wordt geholpen bij het informeren van de interne organisatie over brandveilige versieringen. Ze ontvangen een elftal tips voor de medewerkers.

Veiligheidsregio Utrecht
De Veiligheidsregio Utrecht is een samenwerkingsverband van de 26 Utrechtse gemeenten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brandveilig EK

In aanloop naar het komende EK wijst brandweer Veiligheidsregio Utrecht bewoners en ondernemers op het belang van brandveiligheid tijdens het EK voetbal. Brandveilige versieringOp www.brandveiligEK.nl vinden ondernemers en bewoners allerlei tips voor een brandveilig EK. Bijvoorbeeld over het ophangen van materiaal (hoog genoeg en vrij van warmtebronnen). Ook staat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: