001 -Brouwer Transport

TV Wilnis komt met 'Tennis Introductie Lessen'


Geplaatst op: 13 mei 2012

Tennisvereniging Wilnis slaat op TILt! Het is mogelijk om zonder lidmaatschap, zonder verplichtingen, een aantal Tennis Introductie Lessen (TIL) te nemen. Vorig jaar hebben een aantal mensen van deze mogelijkheid gebruik gemaakt en waren daar zeer tevreden over. Door gebruik te maken van de Tennis Introductie Lessen is het mogelijk om op een leuke en sportieve manier kennis te maken met TV Wilnis, de trainer, andere spelers en niet te vergeten het tennis zelf!

Mensen die nog nooit een racket hebben aangeraakt, maar het altijd al eens wilden proberen krijgen nu de mogelijkheid. De Tennis Introductie Lessen vinden plaats in mei, juni en juli 2012.
Er zijn 3 lessen voor € 25,-. Er zitten geen verdere verplichtingen aan vast, iedereen kan zelf bepalen of tennis iets is om mee door te gaan.

Om het wat gemakkelijker te maken heeft TV Wilnis een aantal mensen beschikbaar gesteld die de enthousiaste deelnemers van de Tennis Introductie Lessen willen ondersteunen. Iedere deelnemer wordt gekoppeld aan een buddy. Deze buddy ontvangt de deelnemer bij de eerste keer op het park en laat de ins en outs van de vereniging zien. Daarnaast zal de buddy de deelnemer aan de trainer voorstellen en dan kan de eerste les beginnen!
De buddy wil ook graag een balletje slaan met de deelnemer als deze dat wenst, om nog wat meer te oefenen en gewoon om lekker bezig te zijn..

Mochten de lessen goed zijn bevallen en wil de deelnemer aan de Tennis Introductie Lessen verder gaan met tennissen, dan heeft TV Wilnis speciaal voor die persoon een aanbieding. Dit houdt in: géén inschrijfgeld en een gestaffelde contributie (een contributie berekend op het aantal resterende maanden van dit jaar).

De lessen worden gegeven in groepen van maximaal vier personen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen in die periode. De prijs blijft hetzelfde, ongeacht de grootte van de groep. Indien een deelnemer liever alleen of met twee personen een training volgt, dan duurt de les 25 minuten. Bij drie of vier personen duurt de les een uur.
De trainer zal ook zeker rekening houden met de wensen en ervaring van de deelnemer.

De aanbieding geldt voor iedereen, zowel voor jeugd als volwassenen. Schroom niet, waag die poging! TIL uzelf over de drempel! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ron Sabbé, 0297-250165 of via til@tvwilnis.nl. Een afspraak voor de eerste les zal dan snel gemaakt worden.

Laat deze mogelijkheid niet voorbij gaan en sla op TILt met TV Wilnis!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

TV Wilnis komt met 'Tennis Introductie Lessen'

Tennisvereniging Wilnis slaat op TILt! Het is mogelijk om zonder lidmaatschap, zonder verplichtingen, een aantal Tennis Introductie Lessen (TIL) te nemen. Vorig jaar hebben een aantal mensen van deze mogelijkheid gebruik gemaakt en waren daar zeer tevreden over. Door gebruik te maken van de Tennis Introductie Lessen is het mogelijk … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: