001 - Escaperoom aglemeen

Succesvolle actie 'Hart en Sport' bij bamintonvereniging Kwinkslag


Geplaatst op: 13 mei 2012

In samenwerking met de gemeente De Ronde Venen en Sport Service Middennederland heeft Badmintonvereniging Kwinkslag, in kader van de sportieve aktie, basisschoolleerlingen aan het bewegen te zetten, een vijf tal trainingen verzorgt aan leerlingen van de basisscholen uit Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen.
Door het grote aantal leerlingen, die hadden ingeschreven voor de mogelijkheid om voor vijf Euro's aan een of andere sport een training te volgen, heeft de badmintonvereniging Kwinkslag in goede samenwerking met de beheerder en medewerkers van de Boei een mogelijkheid gevonden om een extra trainingsuur te realiseren voor deze basisschool leerlingen.
Maar liefs 15 leerlingen hebben de afgelopen vijf weken een speciale training ontvangen van de trainer van de badmintonclub en door de inzet van een aantal vrijwilligers de actie Hart en Sport tot een waar succes gemaakt. Alle vijf de trainingsavonden werden, ondanks de meivakantie, volop bezocht en door de leerlingen werd de gegeven badminton oefenstof volledig uitgevoerd.

Afgelopen donderdag 10 mei was al weer de laatste training. Deze werd afgesloten door het uitspreken van een dankwoord aan de leerlingen voor hun inzet en enthousiasme en werd bezegeld door het uitreiken van een certificaat.
Badmintonvereniging Kwinkslag kan terug kijken op een succesvolle actie om de basisschoolleerlingen aan het sporten te zetten. Natuurlijk mag niet ontkend worden dat Kwinkslag hoopt dat een aantal leerlingen het zo leuk gevonden heeft, dat zij lid worden van de badmintonclub.
Als extraatje werd nog verteld aan de jongens en meisjes, dat zij, die zich nu zouden inschrijven tot aan de zomervakantie gratis bij de club de trainingen kunnen volgen.
Als u ook eens wilt komen kijken bij de Kwinkslag kom dan eens geheel vrijblijvend bij ons langs. Wij zijn elke donderdag avond te vinden in de Boei te Vinkeveen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Succesvolle actie 'Hart en Sport' bij bamintonvereniging Kwinkslag

In samenwerking met de gemeente De Ronde Venen en Sport Service Middennederland heeft Badmintonvereniging Kwinkslag, in kader van de sportieve aktie, basisschoolleerlingen aan het bewegen te zetten, een vijf tal trainingen verzorgt aan leerlingen van de basisscholen uit Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen.Door het grote aantal leerlingen, die hadden ingeschreven voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: