Foto-expositie in Het Hoge Heem Uithoorn


Geplaatst op: 13 mei 2012

Van 16 mei t/m 30 juni exposeren Rinsje Bos-van Hoek, Margot Fiechter en Louise Wolffensperger-Walraven van Fotokring Uithoorn in Het Hoge Heem in Uithoorn.
Aanleiding voor deze expositie is de foto op canvas die Louise Wolffensperger geschonken heeft aan Het Hoge Heem. De foto stelt een detail van de nieuwbouw voor. Met deze foto heeft zij de eerste prijs gewonnen in de fotowedstrijd voor niet-leden van Fotokring Uithoorn. Deze wedstrijd werd dit seizoen ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan van de club uitgeschreven. Naast de afdruk van de prijsfoto op een canvas van 75 x 75 cm, bestond de prijs ook uit een gratis lidmaatschap voor een jaar van de Fotokring.
Omdat de architectuurfoto beter in een grotere ruimte tot zijn recht komt dan in een huiskamer, bedacht de maakster dat Het Hoge Heem wellicht blij zou zijn met deze geste.

In het gesprek met directeur Paul van Moorst waarin zij het canvas aanbood, werd duidelijk dat er wederzijdse belangstelling was voor een expositie. Louise Wolffensperger, die dus nog maar kort lid is van de Fotokring maar al langer fotografeert, vroeg 2 mede-kringleden om samen met haar te exposeren.
Hoewel in eerste instantie de expositie voor de bewoners, hun bezoekers en het personeel is ingericht, zijn de ca. 18 foto's voor iedereen te bekijken. Zij hangen in de centrale hal en het restaurant van het verzorgingshuis.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Foto-expositie in Het Hoge Heem Uithoorn

Van 16 mei t/m 30 juni exposeren Rinsje Bos-van Hoek, Margot Fiechter en Louise Wolffensperger-Walraven van Fotokring Uithoorn in Het Hoge Heem in Uithoorn.Aanleiding voor deze expositie is de foto op canvas die Louise Wolffensperger geschonken heeft aan Het Hoge Heem. De foto stelt een detail van de nieuwbouw voor. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: