001 - Escaperoom aglemeen

Kies voor Hart en Sport in volle gang


Geplaatst op: 11 mei 2012

De eerste groep kinderen die meedoen aan het sportstimuleringsproject Kies voor Hart en Sport zijn begonnen aan een sportcursus bij verschillende sportaanbieders in De Ronde Venen. Dit jaar doen ruim 500 kinderen mee. Zij kunnen kiezen uit 47 cursussen en 28 verschillende sporten.

Sporten
De eerste kinderen zijn volop aan het sporten. Zestien cursussen bij twaalf verschillende sportaanbieders zijn in volle gang of afgerond. Tot en met juni gaan ook nog andere cursussen van start. Dit jaar kunnen kinderen weer kennismaken met onder meer tafeltennis, volleybal, korfbal, meisjesvoetbal, capoeira, duiken en kick for fun. Nieuwe sporten dit jaar zijn bowlen, hardlooptraining, kickboxing, hiphop en breakdance.

Kies voor Hart en Sport
Bij Kies voor Hart en Sport maken kinderen na schooltijd kennis met een sport naar keuze bij een sportvereniging. Sportverenigingen en andere sportaanbieders uit De Ronde Venen bieden verschillende cursussen aan. Kinderen kunnen tijdens de cursus om in drie tot vijf lessen een sport uit te proberen voor vijf euro.

Meer informatie
Kies voor Hart en Sport wordt georganiseerd door Sport in De Ronde Venen in opdracht van de gemeente. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met sportconsulent Erik Leus. Hij is bereikbaar op telefoonnummer: 06-43093929 of e-mail: info@sportinderondevenen.nl. Of neem eens een kijkje op www.sportinderondevenen.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kies voor Hart en Sport in volle gang

De eerste groep kinderen die meedoen aan het sportstimuleringsproject Kies voor Hart en Sport zijn begonnen aan een sportcursus bij verschillende sportaanbieders in De Ronde Venen. Dit jaar doen ruim 500 kinderen mee. Zij kunnen kiezen uit 47 cursussen en 28 verschillende sporten. Sporten De eerste kinderen zijn volop aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: