001 - Homan Zonnepanelen

Line-up Vogelvrij Festival bekend: voorverkoop 12 mei


Geplaatst op: 11 mei 2012

Vogelvrij Festival bestaat drie jaar en trekt alles uit de kast voor een grootse editie op zaterdag 30 juni 2012! Een gloednieuw festivalterrein en zes fantastische headliners. Met gepaste trots presenteert Vogelvrij Festival vandaag haar line-up! De volgende toppers komen Vogelvrij Festival in 2012 rocken: Gregor Salto, Billy the Kit, Lucien Foort, Michael Mendoza, Delivio Reavon & Aaron Gill en Audiophox. Zij worden daarbij ondersteund door: MC Pryme, Massive MC en Ace on Sax. 


Vogelvrij Festival begon in 2010 als een lokaal evenement, maar is inmiddels uitgegroeid naar een uniek festival dat ook in de rest van Nederland aanzien heeft. Een groter publiek, een line-up die je omver blaast, maar nog altijd dat gevoel van vrijheid en intimiteit. En dan is er dit jaar ook nog eens een te gekke nieuwe locatie: het Fort bij Uithoorn te Amstelhoek! Op DJguide.nl staat het festival inmiddels zelfs in de top 3 van meest ge-likete events.

De early bird tickets waren al binnen 36 uur uitverkocht. Enkele honderden gelukkige vogels wisten voor slechts € 15, - een vliegticket te bemachtigen. Morgen, zaterdag 12 mei, start de gewone voorverkoop, tickets kunnen via www.vogelvrij-festival.nl worden besteld of worden gekocht bij de bekende voorverkoopadressen. Vogelvrij trekt dit jaar bezoekers uit een wijde omgeving, dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent! Op=op!

Nieuw is dit jaar de DJ-contest, meer info hierover volgt nog. Ben jij een aanstormend DJ talent en wil je draaien op de mainstage van Vogelvrij Festival? Houd dan onze site in de gaten. Check onze website ook voor meer informatie over het festival en volg ons via Facebook en Twitter. Vogelvrij Festival 2012 gaat los!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Vogelvrij

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Line-up Vogelvrij Festival bekend: voorverkoop 12 mei

Vogelvrij Festival bestaat drie jaar en trekt alles uit de kast voor een grootse editie op zaterdag 30 juni 2012! Een gloednieuw festivalterrein en zes fantastische headliners. Met gepaste trots presenteert Vogelvrij Festival vandaag haar line-up! De volgende toppers komen Vogelvrij Festival in 2012 rocken: Gregor Salto, Billy the Kit, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: