01 - Nooit Gedacht

Scouts verkopen weer plantjes


Geplaatst op: 9 mei 2012

De jaarlijkse plantenactie van Scouting Jan van Speyk uit Mijdrecht begint een fenomeen te worden. Want wie kent het niet: scouts voor de deur met een aanhanger vol met fuchsia's, vlijtige liesjes, geraniums en allerlei andere kleurige plantjes. En deze week zijn ze er weer!

Dit jaar komen de scouts op woensdag 9, donderdag 10 en vrijdag 10 mei langs de deuren in de wijken in Mijdrecht en Wilnis. De plantjes zijn gunstig geprijsd en worden door de scouts netjes bij de deur gebracht. Precies op tijd voor Moederdag.

Door een beperkt aantal aanhangers en de korte tijd kunnen de Jan van Speykers echter niet overal komen. Daarom is naast de verkoop in de wijken ook elke actiedag verkoop bij de scoutingboerderij aan de Oosterlandweg 2b in Mijdrecht.

Iedereen is van harte welkom op 9, 10 en 11 mei vanaf 15.00 tot 21.00 uur. Meer informatie over de Jan van Speykgroep en de actie staat op www.janvanspeykgroep.nl.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scouts verkopen weer plantjes

De jaarlijkse plantenactie van Scouting Jan van Speyk uit Mijdrecht begint een fenomeen te worden. Want wie kent het niet: scouts voor de deur met een aanhanger vol met fuchsia's, vlijtige liesjes, geraniums en allerlei andere kleurige plantjes. En deze week zijn ze er weer! Dit jaar komen de scouts … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: