001 -Brouwer Transport

Promotie AED interventieboot op Geraniummarkt Aalsmeer


Geplaatst op: 8 mei 2012

Op zaterdag 12 mei aanstaande is het Jongeren Rode Kruis afdeling Aalsmeer en Uithoorn aanwezig op de jaarlijkse Geraniummarkt in Aalsmeer.
Hier zamelen zij geld in voor de AED interventie boot van het Rode Kruis afdeling Aalsmeer en Stichting AED Westeinder.
Bij een ongeval op straat is snel een EHBO'er of ambulance ter plaatse, maar bij een hartstilstand op het water duurt het vaak langer voordat hulp aanwezig is.
De AED interventie boot kan worden ingezet bij hartfalen op de Westeinderplassen, en vaart preventief mee bij evenementen en in de zomer.

Bij de kraam van het Jongeren Rode Kruis op de Geraniummarkt kunt u oefenen op reanimatiepoppen, zodat u weet hoe te handelen bij een ongeval. Daarnaast zijn op verschillende basisscholen in Aalsmeer kleurplaten van de AED boot uitgedeeld, die kinderen op de kraam kunnen inleveren om een prijs te winnen. En ook is met een prijsvraag een tochtje op de boot te winnen! Met uw gift maakt u het mogelijk dat deze AED interventieboot voor veiligheid op de Westeinderplassen zorgt.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Promotie AED interventieboot op Geraniummarkt Aalsmeer

Op zaterdag 12 mei aanstaande is het Jongeren Rode Kruis afdeling Aalsmeer en Uithoorn aanwezig op de jaarlijkse Geraniummarkt in Aalsmeer.Hier zamelen zij geld in voor de AED interventie boot van het Rode Kruis afdeling Aalsmeer en Stichting AED Westeinder. Bij een ongeval op straat is snel een EHBO'er of … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: