02 - Senior  sportief actief 2e week

Poging inbraak op Haagwinde in Abcoude


Geplaatst op: 3 mei 2012

Abcoude - Twee mannen probeerden op woensdagmiddag 2 mei in een woning in te breken. Nadat zij betrapt waren, gingen zij ervandoor.

Rond 13.50 uur belden twee mannen aan bij een woning aan de Haagwinde. De bewoner was wel thuis, maar kon niet direct open doen. Toen hij vervolgens uit het raam keek, zag hij dat het tweetal naar de achterkant van de woning liep. Terwijl één van hen op de uitkijk bleef staan, probeerde de ander de achterdeur open te breken. Toen de bewoner naar beneden rende, gingen beide verdachten ervandoor. Zij waren er nog niet in geslaagd de deur daadwerkelijk open te breken.

Signalement

  • Man met Oost Europees uiterlijk, ongeveer 20 jaar, ± 1.80 meter, blond kort haar, normaal postuur en hij droeg onder andere een oranje shirt en een donkerblauwe spijkerbroek;
  • Man met Oost Europees uiterlijk, ongeveer 20 jaar, ± 1.75 meter, zwart kort haar, normaal postuur en hij droeg onder andere een zwart vest en een lichtblauwe spijkerbroek.

Aan getuigen van de inbraak en aan mensen die de verdachten op of in de omgeving van de Haagwinde hebben gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Poging inbraak op Haagwinde in Abcoude

Abcoude - Twee mannen probeerden op woensdagmiddag 2 mei in een woning in te breken. Nadat zij betrapt waren, gingen zij ervandoor.Rond 13.50 uur belden twee mannen aan bij een woning aan de Haagwinde. De bewoner was wel thuis, maar kon niet direct open doen. Toen hij vervolgens uit het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: