001 - Escaperoom aglemeen

Ride for the Roses brengt kleine miljoen in het laatje


Geplaatst op: 8 september 2015

Klokslag tien uur gaf burgemeester van Aalsmeer Jeroen Nobel dit weekend het startschot voor de Ride for the Roses en ging het grootste peloton van de wereld van start voor een tocht van 100 kilometer. Eén lang lint van ruim 5000 wielrenners reed over speciaal afgezette wegen vanuit Aalsmeer door de Haarlemmermeer voerde en via Haarlem, Amsterdam, Amstelveen en Uithoorn weer eindigde in de bloemenveiling.

Diverse prominenten fietsten mee, waaronder Ride-ambassadeur Frits Barend en René Froger. Samen met diverse landelijke en lokale side events, deelname vanuit het bedrijfsleven en alle duizenden fietsers werd een bedrag van meer dan 850 duizend euro opgehaald voor de strijd tegen kanker.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ride for the Roses brengt kleine miljoen in het laatje

Klokslag tien uur gaf burgemeester van Aalsmeer Jeroen Nobel dit weekend het startschot voor de Ride for the Roses en ging het grootste peloton van de wereld van start voor een tocht van 100 kilometer. Eén lang lint van ruim 5000 wielrenners reed over speciaal afgezette wegen vanuit Aalsmeer door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: