Bewoners De Hoef op straat na groot gaslek


Geplaatst op: 2 september 2015

De bewoners van de Merelslag stonden gisterenavond noodgedwongen op straat. Iemand rook een vreemde lucht, waarop de brandweer poolshoogte kwam nemen. Na metingen werd duidelijk dat er een flinke hoeveelheid gas onder stoeptegels vandaan kwam.

De woningen in de buurt werden ontruimd en de straat werd deels afgesloten. De brandweer heeft het gas neergeslagen met water waarna de netbeheerder de gastoevoer aan beide kanten kon afsluiten.

Het zou kunnen dat de oorzaak van het lek te maken heeft met kortsluiting in het elektriciteitsnetwerk onder de grond. Dinsdagmiddag was er ook al een stroomstoring in De Hoef en net voor dat de gaslucht geroken werd zaten een aantal huishoudens weer zonder stroom.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bewoners De Hoef op straat na groot gaslek

De bewoners van de Merelslag stonden gisterenavond noodgedwongen op straat. Iemand rook een vreemde lucht, waarop de brandweer poolshoogte kwam nemen. Na metingen werd duidelijk dat er een flinke hoeveelheid gas onder stoeptegels vandaan kwam. De woningen in de buurt werden ontruimd en de straat werd deels afgesloten. De brandweer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: