01 - Nooit Gedacht

Zaterdag 5 mei Vogelvrij Festival early bird verkoop van start


Geplaatst op: 5 mei 2012

De early bird verkoop voor het Vogelvrij Festival 2012 is begonnen! Zaterdag 5 mei gaat de vernieuwde website online. Via www.vogelvrij-festival.nl zijn early bird tickets beschikbaar voor slechts 15 euro! Deze tickets zijn in een beperkte oplage beschikbaar. Als de Early Bird tickets op zijn gaan de tickets in de reguliere voorverkoop voor € 25,-. Vanaf 12 mei zijn ook kaarten te verkrijgen via de bekende lokale voorverkoopadressen.

De derde editie van het Vogelvrij Festival vindt op 30 juni plaats op een te gekke nieuwe locatie: Fort bij Uithoorn, langs de N201 in Amstelhoek. De plek om de zomer vogelvrij in te luidden, op het openlucht dancefestival van de regio. Kan jij (nog) niet vliegen? Vogelvrij Festival zet pendelbussen in waarmee alle omliggende plaatsen snel bereikbaar zijn!

 

Dit jaar kun je ook kaarten winnen op 0297-online. Vul de prijsvraag in op www.0297-online.nl en je maakt kans op 5x2 gratis tickets. Vogelvrij Festival 2012 wordt grootser en vetter dan ooit! Kijk voor de meest actuele informatie op: www.vogelvrij-festival.nl en volg Vogelvrij op Facebook en Twitter.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Vogelvrij

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag 5 mei Vogelvrij Festival early bird verkoop van start

De early bird verkoop voor het Vogelvrij Festival 2012 is begonnen! Zaterdag 5 mei gaat de vernieuwde website online. Via www.vogelvrij-festival.nl zijn early bird tickets beschikbaar voor slechts 15 euro! Deze tickets zijn in een beperkte oplage beschikbaar. Als de Early Bird tickets op zijn gaan de tickets in de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: