001 - Escaperoom aglemeen

CSW kampioen na bizar duel tegen Argon


Geplaatst op: 14 mei 2015

CSW is woensdagavond kampioen van de tweede klasse B geworden. De ploeg uit Wilnis behaalde voor de ogen van 3.000 toeschouwers –na verlenging– een 3-2 overwinning op buurtrivaal Argon uit Mijdrecht. Het beslissingsduel vond plaats op het veld van Legmeervogels in Uithoorn.

Aanvankelijk stond Argon met 0-2 voor na doelpunten van Jesse van Nieuwkerk en Syrano Morrison, maar nog voor rust bracht Nick van Asselen CSW naar 1-2, en na de pauze viel de gelijkmaker door Mike Cornelissen.

De strijd werd even gestaakt toen scheidsrechter Laurens van Rijn geblesseerd het veld verliet. Zijn vervanger Dave de Vries, oudspeler van Legmeervogels, floot de match uit. In de eerste helft van de noodzakelijke verlenging schoot Vincent Hellemondt CSW naar 3-2 èn naar de eerste klasse. Burgemeester Maarten Divendal overhandigde de spelers na afloop een verdiende medaille.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

CSW kampioen na bizar duel tegen Argon

CSW is woensdagavond kampioen van de tweede klasse B geworden. De ploeg uit Wilnis behaalde voor de ogen van 3.000 toeschouwers –na verlenging– een 3-2 overwinning op buurtrivaal Argon uit Mijdrecht. Het beslissingsduel vond plaats op het veld van Legmeervogels in Uithoorn. Aanvankelijk stond Argon met 0-2 voor na doelpunten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: