001 -Family

Slingerende apen in het VeenLanden College


Geplaatst op: 25 april 2015

De aula van het VeenLanden College was tot gisteren een ware jungle. Leerlingen speelden daar namelijk de spectaculaire musical Tarzan, met slingerende acteurs aan toe.

In noodweer voor de kust van Afrika vergaat een schip met een jong gezin aan boord. Het gezin belandt in de jungle. Wanneer beide ouders worden vermoord door een roofdier blijft de baby alleen achter. Gorillamoeder Kala ontfermt zich over de baby en voedt hem op als haar eigen kind. Na vele jaren in de jungle te hebben geleefd, ontmoet Tarzan voor het eerst een medemens.

Vanaf deze onverwachte ontmoeting veranderen hun beide werelden. Tarzan wordt gespeeld door Luc Laport, die als bovenbouwer al vaker in de schoolmusicals gespeeld heeft. Hoewel hij in ieder geval zijn haar mee heeft, kreeg ie de rol niet vanzelf.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Slingerende apen in het VeenLanden College

De aula van het VeenLanden College was tot gisteren een ware jungle. Leerlingen speelden daar namelijk de spectaculaire musical Tarzan, met slingerende acteurs aan toe. In noodweer voor de kust van Afrika vergaat een schip met een jong gezin aan boord. Het gezin belandt in de jungle. Wanneer beide ouders … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: