001 - Escaperoom aglemeen

Hotel Chariot - viersterrenhotel in Aalsmeer


Geplaatst op: 19 april 2015

Op zo'n tien minuten rijden vanaf luchthaven Schiphol zit in Aalsmeer Hotel Chariot.

De kamers van dit viersterrenhotel zijn luxe en comfortabel ingericht en zijn standaard voorzien van een comfortabel kingsizebed, flatscreen tv en badkamer. Een aantal van de kamers heeft zelfs een balkon. Het unieke gebouw, wat vroeger een basisschool was, is volledig gerestaureerd en is nu een charmant hotel dat bekend staat om haar gastvrijheid en persoonlijke service.

Hotel Chariot biedt voor vakantiegangers ook een voordelige parkeergelegenheid aan in de buurt van schiphol. Op het volledig afgesloten en bewaakte Parkfly-parkeerterrein is er ruimte voor zo'n 1000 auto's. Daarnaast beschikt Hotel Chariot over een 24/7 shuttle service tussen het hotel en luchthaven Schiphol.

Wil je meer weten over het hotel en de arragementen, check dan hotelchariot.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hotel Chariot - viersterrenhotel in Aalsmeer

Op zo'n tien minuten rijden vanaf luchthaven Schiphol zit in Aalsmeer Hotel Chariot. De kamers van dit viersterrenhotel zijn luxe en comfortabel ingericht en zijn standaard voorzien van een comfortabel kingsizebed, flatscreen tv en badkamer. Een aantal van de kamers heeft zelfs een balkon. Het unieke gebouw, wat vroeger een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: