001 -Family

Winnaars Onderneming van De Ronde Venen 2015 bekend


Geplaatst op: 27 maart 2015

Afgelopen donderdag 26 maart was het zover de uitreiking van de Onderneming van De Ronde Venen 2015. Voor deze gelegenheid was de New York zaal van Party en Congres De Meijert omgetoverd tot een waar circus met tribune en al. De spectaculaire opening door een LED-jongleur was het begin van een gezellige avond voor ondernemend De Ronde Venen.

De presentator van de avond praatte vervolgens de films van de drie genomineerde bedrijven in drie categorieën bij elkaar en hield interviews met de kandidaten op het podium. Daarna trok de jury zich voor overleg terug, na een uitvoering overleg maakte de vervangend juryvoorzitter Hans Kranenburg samen met Burgemeester Maarten Divendal de drie winnaars in de verschillende categorieën bekend.

In de categorie Groot was VOBI de grote winnaar, de categorie Klein werd gewonnen door Keurslagerij Bader. En bij de starters was Dat leuke winkeltje de winnaar.

Winnaar 'Onderneming van het jaar - Groot'
VOBI

Winnaar 'Onderneming van het jaar - Klein'
Keurslagerij Bader

Winnaar 'Onderneming van het jaar - Starter'
Dat Leuke Winkeltje

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Winnaars Onderneming van De Ronde Venen 2015 bekend

Afgelopen donderdag 26 maart was het zover de uitreiking van de Onderneming van De Ronde Venen 2015. Voor deze gelegenheid was de New York zaal van Party en Congres De Meijert omgetoverd tot een waar circus met tribune en al. De spectaculaire opening door een LED-jongleur was het begin van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: