Veenstekertoernooi 2012 groot succes

Geplaatst op: 30 april 2012

Vrijdag 27 april werd het jaarlijkse Veenstekertoernooi georganiseerd in De Boei. De laatste vrijdagavond van het seizoen met een 8-tal enthousiaste teams die in twee poules van 4 van start gingen. Na de eerste partijen volgde halverwege het toernooi de 'beker' huldiging van onze one and only kampioen van dit seizoen, de mannen van 4, en een bedankje voor de H4 sponsor Electroworld Bunschoten uit Abcoude voor donatie van een superrr de luxe telbord. Daarna volgde de finale poule met wederom 3 sportieve fanatieke wedstrijden waarbij teams nog meer uitgedaagd werden.

In de sportieve poule was het Jena-Aktie olv Jos Aarsman die de vijfde plek bemachtigden, net voor de gedeelde 6de plek van Alrec en Deense firma Broget flok. De aspiranten JBmix werden laatste maar lieten mooie veelbelovende volleybalstaaltjes zien, dat belooft echt wat volgend seizoen.

In de fanatieke poule werden de sympathieke feestgasten van het Lichtpunt 4de, de teams 1-2-3 waren zéér aan elkaar gewaagd, allen bemachtigden 4 punten en het saldo besliste dat Hovenier Vellekoop derde werd, het Assuline team eindigde als tweede, net één puntje achter de Veenmollen die als ware kampioen leuke oranje brillen kregen om zo op en top Koninginnedag te kunnen vieren.

We bedanken de vrienden van de Veensteker voor de sponsoring van het toernooi en gaan er graag binnenkort weer gezellig eten. Bij het Assuline Turfstkerstoernooi op zondag 3 juni zullen de meeste teams wederom in actie komen, maar dan buiten op de korfbalvelden van de Vinken. Tot 5 mei kun je nog aanmelden voor dit toernooi dat al voor de 24e keer gezellig gaat zijn. Kijk op de site www.vv-atalante.nl om je aan te melden.

Vrijdag 27 april werd het jaarlijkse Veenstekertoernooi georganiseerd in De Boei. De laatste vrijdagavond van het seizoen met een 8-tal enthousiaste teams die in twee poules van 4 van start gingen. Na de eerste partijen volgde halverwege het toernooi de 'beker' huldiging van onze one and only kampioen van dit … Lees meer »