01 - Nooit Gedacht

Tijdelijk minder parkeerplaatsen bij Robend in Kudelstaart


Geplaatst op: 27 april 2012

Op dinsdag 1 mei gaat de BAM 12 parkeerplaatsen van de 28 parkeerplaatsen bij het Robend naast de Albert Heijn afzetten. Er blijft dan een ruimte van circa 2,5 meter over om nog 5 á 6 auto's in de lengte te parkeren. Dit is nodig om de waterleiding te verleggen voor het project Mijnsheerlyckheid. Tussen 1 mei en 16 mei zijn er dus tijdelijk dus 22 parkeerplaatsen beschikbaar.

Het waterleidingbedrijf PWN gaat de waterleiding verleggen. Deze werkzaamheden zullen circa vier weken duren en zijn dus rond 16 mei afgerond. De parkeerplaatsen kunnen dan weer gebruikt worden. De mensen waar de drinkwaterlevering van wordt onderbroken hebben een brief ontvangen. De eerste onderbreking van het water bij huishoudens is maandag 7 mei van 9.00 tot 14.00 uur. Van de tweede onderbreking krijgen de betrokkenen 5 dagen van te voren bericht.
Meer informatie over het project is te vinden op de website www.mijnsheerlyckheid.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tijdelijk minder parkeerplaatsen bij Robend in Kudelstaart

Op dinsdag 1 mei gaat de BAM 12 parkeerplaatsen van de 28 parkeerplaatsen bij het Robend naast de Albert Heijn afzetten. Er blijft dan een ruimte van circa 2,5 meter over om nog 5 á 6 auto's in de lengte te parkeren. Dit is nodig om de waterleiding te verleggen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: