02 - Senior  sportief actief 2e week

Alle kinderen van Vuurvogel naar Dolfinarium


Geplaatst op: 27 april 2012

De dag waar we al een tijdje met zijn allen naar toe hadden geleefd, schoolreis 2012! De gangen waren versierd met diverse knutselwerkjes van zeedieren en de kinderen hadden de afgelopen weken al veel geleerd over deze dieren. De hele school ging namelijk, naar het Dolfinarium.

Om 08:00 openden de deuren van de Vuurvogel en stonden de kinderen te trappelen om zich klaar te maken voor dit uitje. Ondersteund door een luid getoeter en veel zwaaiende ouders vertrokken we niet veel later met zijn allen naar het Dolfinarium.

Aangekomen in het Dolfinarium, begon al snel de zeeleeuwen-show. Dit was enorm spannend, want er waren zelfs echte piraten. Om 12 uur begon de grote show waar iedereen op zat te wachten, de "Droomwens"! Het was een spectaculaire dolfijnen show. Ze sprongen alle kanten op en lieten de mooiste kunstjes aan ons zien. De kinderen raakten er niet over uitgesproken.

Na de lunch hadden de kinderen nog tijd om door het park te gaan. Ze hebben roggen en zelfs haaien geaaid, een walrussen-show gezien, vissen achter glas bekeken en heerlijk in de speeltuin gespeeld.

De hele dag was het gelukkig droog en toen we een ijsje gingen eten begon zelfs de zon te schijnen. Na het ijsje stapte iedereen weer in de bus om terug naar school te gaan. De kinderen waren in de bus dol enthousiast over deze geweldige dag en sommigen lagen er in de bus zelfs al over te dromen: wie weet word ik wel een dolfijnentrainer: een nieuwe droomwens...

Het was een dol fijne en spetterende dag!

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Alle kinderen van Vuurvogel naar Dolfinarium

De dag waar we al een tijdje met zijn allen naar toe hadden geleefd, schoolreis 2012! De gangen waren versierd met diverse knutselwerkjes van zeedieren en de kinderen hadden de afgelopen weken al veel geleerd over deze dieren. De hele school ging namelijk, naar het Dolfinarium. Om 08:00 openden de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: