001 -Family

Grote brand legt De Meijert in Mijdrecht in as


Geplaatst op: 29 november 2015

Partycentrum De Meijert in Mijdrecht is verwoest. In het zalencomplex brak in de vroege zondagochtend brand uit. Het vuur begon aan de achterzijde van het pand.

De brandweer rukte met groot materieel uit, maar kon niet voorkomen dat de uitslaande vlammen niks van het complex overlieten. In het pand zou geen asbest zitten.

Ook het woongedeelte is afgebrand. De twee mensen die daar verbleven, zijn op tijd in veiligheid gebracht. Rond 7.15 uur liet de brandweer een NL Alert uitgaan, waarin opgeroepen werd uit de rook te blijven en ramen en deuren te sluiten. Meetploegen hielden in de gaten of de rook giftige stoffen bevat. Dat bleek niet het geval.

Vorig jaar werd een deel van de bedrijfsconstructie van de Meijert failliet verklaard. Sindsdien baat iemand anders het complex uit.

Over de oorzaak van de brand is nu nog niets duidelijk. De brandweer houdt in deze fase nog met alles rekening: ook brandstichting. Onderzoek moet meer duidelijkheid geven.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grote brand legt De Meijert in Mijdrecht in as

Partycentrum De Meijert in Mijdrecht is verwoest. In het zalencomplex brak in de vroege zondagochtend brand uit. Het vuur begon aan de achterzijde van het pand. De brandweer rukte met groot materieel uit, maar kon niet voorkomen dat de uitslaande vlammen niks van het complex overlieten. In het pand zou … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: