001 -Family

Motorblok op straat na ernstig ongeluk N201 Mijdrecht


Geplaatst op: 16 december 2015

De N201 in Mijdrecht is woensdagavond afgesloten geweest na een ernstige aanrijding tussen twee voertuigen.

Rond tien over half zeven kwamen de twee voertuigen gelijktijdig het kruispunt van de N201 met de Veenweg oprijden toen het mis ging. De bestelbus kwam uit de richting van Uithoorn en reed volgens getuige met hoge snelheid het kruispunt op toen hij geramd werd door een voertuig komend vanaf het industrieterrein. De bestelbus werd gelanceerd tegen een lichtmast waarna de bestuurder bekneld kwam te zitten.

De ernst van het ongeluk werd al vroeg opgemerkt en het team van de traumahelikopter werd samen met de brandweer opgeroepen. Na ruim een uur is het slachtoffer uit zijn benarde positie bevrijd en overgebracht naar het ziekenhuis.

De klap was dusdanig hard dat het motorblok uit de bestelbus is gevlogen. De ravage was dan ook enorm. De politie heeft nog enige tijd nodig gehad om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. De N201 was daardoor in de richting van Vinkeveen afgesloten. Het verkeer kon ook geen gebruik maken van de afslag naar het industrieterrein.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Motorblok op straat na ernstig ongeluk N201 Mijdrecht

De N201 in Mijdrecht is woensdagavond afgesloten geweest na een ernstige aanrijding tussen twee voertuigen. Rond tien over half zeven kwamen de twee voertuigen gelijktijdig het kruispunt van de N201 met de Veenweg oprijden toen het mis ging. De bestelbus kwam uit de richting van Uithoorn en reed volgens getuige … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: