001 -Family
Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 2015 een groot succes

Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 2015 een groot succes


Geplaatst op: 28 december 2015

Maandag 21 december en dinsdag 22 december vond het Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 2015 plaats. Verschillende scholen uit Mijdrecht en Wilnis gingen de sportieve strijd met elkaar aan. Met 90 kinderen voor de spelochtend voor groep 1,2 & 3, negen teams voor groep 4, tien teams voor groep 5, dertien teams voor groep 6 en maar liefst achttien teams voor groep 7/8 was er weer een grote opkomst. Onder begeleiding van veel enthousiaste vrijwilligers werd het toernooi een groot succes!

De groepen 1,2 en 3 werden op maandagochtend vermaakt met een spelletjesochtend. Spelletjes als korfschieten, lummelen, kat en muis, levend sjoelen, pionnen omgooien, baltikkertje, ringgooien, estafette, pittenzakjes mikken en huisje verwisselen, werden door de meeste jonge sporters fanatiek gespeeld.

De maandagmiddag bestond uit de strijd tussen de groepen 4 en 5. Na het spelen van spannende, leuke en goede wedstrijden ging de finale van groep 4 uiteindelijk tussen de Hoflandschool  en de Proostdijschool, waarbij de Hoflandschool uiteindelijk aan het langste eind trok.  De Willespoort 1 ging er met de derde prijs vandoor. Bij groep 5 ging de finale tussenteams van één school, namelijk Prinses Beatrix 1 en Prinses Beatrix 2. Hierbij ging Prinses Beatrix  2 met de overwinning naar huis. De derde plaats was bestemd voor de Fontein 2.

Op de dinsdagochtend speelden de combinatieteams van groep 7/8. De kleine finale tussen Fontein 2 en Eendracht 3 is geëindigd met een overwinning voor Fontein 2 en is hiermee dus derde geworden. De finale tussen Eendracht 4 en Fontein 3 was een spectaculaire finale waarbij Fontein 3 won en dus de grote wisselbeker voor de kampioen van groep 7/8 mee naar huis kon nemen.

Hierna was het de beurt aan alle groepen 6. De derde plek ging naar Beatrix 1. De finale werd gespeeld tussen de Eendracht 1 en de Hofland. Deze spannende finale ging gelijk op, maar in de laatste seconde wist de Eendracht 1 toch nog te scoren en hierdoor de finale te winnen.

Voor de kinderen die na het toernooi nog geen genoeg van korfbal hebben gekregen, worden er vier gratis trainingen georganiseerd. Aanmelden kan door je naam, leeftijd en telefoonnummer te mailen naar aanmelden@kvatlantis.nl.

De organisatie wil graag alle vrijwilligers bedanken voor het fluiten, begeleiden van de spelochtend, omroepen, stand bijhouden, promoten enzovoorts. Verder willen we alle ouders bedanken die teams hebben begeleid tijdens het toernooi en/of de scholen hebben ondersteund bij de organisatie van de wedstrijden. En niet te vergeten; alle kinderen die elk jaar zo leuk en sportief mee doen! Zonder jullie geen toernooi!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 2015 een groot succes

Maandag 21 december en dinsdag 22 december vond het Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 2015 plaats. Verschillende scholen uit Mijdrecht en Wilnis gingen de sportieve strijd met elkaar aan. Met 90 kinderen voor de spelochtend voor groep 1,2 & 3, negen teams voor groep 4, tien teams voor groep 5, dertien teams voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: