001 -Family
Workshop Kidsdance succes en wordt vast lesuur bij KDO D.A.G.

Workshop Kidsdance succes en wordt vast lesuur bij KDO D.A.G.


Geplaatst op: 30 december 2015

De workshop kidsdance van 4 lessen in december was groot succes.  Ruim 20 meisjes en jongentjes van groep 1,2 en 3 van de basisschool hebben in december heel enthousiast deelgenomen aan deze workshop in de KDO gymzaal aan De Vuurlijn in De Kwakel. Vrijdag 18 december mochten de kinderen, hun ouders en andere belangstellenden, met 3 dansjes laten zien wat ze allemaal geleerd hadden. Het was heel leuk om te zien hoeveel de kinderen met hun enthousiaste gezichtjes in 4 weken tijd al geleerd hadden.

Inmiddels hebben genoeg kinderen aangegeven dat ze hiermee door willen gaan en lid worden van KDO Dance, Aerobics, Gymnastiek. D.A.G. De Kidsdance wordt dus vanaf 8 januari 2016 op vrijdagmiddag van 16.15 tot 17.00 uur een vast uur in ons lesrooster.

Er is nu weer wat ruimte voor nieuwe kinderen. Kinderen die willen uitproberen of dit iets voor hen is kunnen vrijblijvend beginnen met een workshop van 4 achtereenvolgende lessen voor € 10,00. (vol = vol) Daarna kan je beslissen of je werkelijk lid wil worden. De andere lessen volgens het lesrooster zie www.kdo.nl/dance, Aerobics, Gymnastiek/lesrooster kunnen ook worden begonnen met een vrijblijvende workshop van achtereenvolgende 4 lessen. (Jeugd € 10,00 volwassenen € 15,00 en Yoga € 20,00)
Voor opgave en nadere informatie mail naar dance@kdo.nl

 
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Workshop Kidsdance succes en wordt vast lesuur bij KDO D.A.G.

De workshop kidsdance van 4 lessen in december was groot succes.  Ruim 20 meisjes en jongentjes van groep 1,2 en 3 van de basisschool hebben in december heel enthousiast deelgenomen aan deze workshop in de KDO gymzaal aan De Vuurlijn in De Kwakel. Vrijdag 18 december mochten de kinderen, hun … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: