001 - Escaperoom aglemeen

Ds. D. Visser te gast in 'de Wegwijzer'


Geplaatst op: 25 april 2012

Op zondag 29 april zal om 10 en 17 uur in beide diensten dominee D. Visser voorgaan in de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Hij was vanaf 1996 predikant in de CGK Broeksterwoude, op 29-11-2009 is hij met emeritaat gegaan.
- In de morgendienst zal de tekst uit Lucas 20:35-36 behandeld worden. Mensen zeggen wel eens: 'Dood is dood'. Of: 'Na de dood gaat het leven gewoon verder.' Of: 'Als je sterft, word je een engel.' Wat is waar? Daarover gaat de preek vanuit een gesprek tussen Jezus en een paar Schriftgeleerden.Het gaat ook over de opstanding op het moment dat Jezus terugkomt. Dan zal er geen huwelijk en gezin meer zijn zoals wij dat kennen. Alle gelovigen samen vormen dan het gezin van God.

- De middagdienst zal een leerdienst zijn, waarbij de preek gaat over zondag 35. Wat is je beeld van God? Behalve die vraag gaat het ook over hoe God wil dat wij over Hem denken en Hem dienen. Jezus is het Beeld van God en maakt ons tot zijn beeld. Ben ik beeld van God?

Alle belangstellenden zijn van harte welkom. Bekijk ook eens de website van de kerk op www.CGKMijdrecht.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ds. D. Visser te gast in 'de Wegwijzer'

Op zondag 29 april zal om 10 en 17 uur in beide diensten dominee D. Visser voorgaan in de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Hij was vanaf 1996 predikant in de CGK Broeksterwoude, op 29-11-2009 is hij met emeritaat gegaan.- In de morgendienst zal de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: