Atlantis 2 speelt gelijk in Harmelen

Geplaatst op: 11 januari 2016

Met een wijziging in de opstelling vanwege de afwezige Joyce Rodenburg en Jacco van Koeverden Brouwer, begon Atlantis de wedstrijd met in de eerste aanval Mark Kruiswijk, Timo Jongeling, Chantal Poolman en Aïsha Keijman. In het eerste verdedigingsvak begonnen Koen van Wermeskerken, Robin van ‘t Schip, Tamara Gortenmulder en Joy Trompert.

Het begin van de wedstrijd ging vrij gelijk op, maar het lukte Atlantis toch de rust in te gaan met een voorsprong van 10-5. Atlantis begon sterk aan de tweede helft en wist dan ook de eerste 10 minuten de voorsprong goed te behouden. Daarna werd Atlantis minder scherp en begon fouten te maken, zo kregen ze al snel een paar doelpunten tegen. Thor benutte de kansen waar Atlantis deze liet liggen en zo werd de voorsprong verspeeld waardoor de wedstrijd eindigde in een 14-14 gelijkspel.

Volgende week zal de ploeg thuis aantreden tegen Madjoe 3 om 15:20 uur. Dit belooft een zware wedstrijd te worden.

Zaterdag 9 januari mocht het door Florist gesponsorde Atlantis 2 aantreden tegen Thor 3 uit Harmelen. Na een wedstrijd waar Atlantis veel meer uit had kunnen halen werd  jammer genoeg uiteindelijk de eindstand van14-14 bereikt. Met een wijziging in de opstelling vanwege de afwezige Joyce Rodenburg en Jacco van Koeverden … Lees meer »