Badhoevedorp C1 te sterk voor Atlantis C1

Geplaatst op: 18 januari 2016

Zaterdag 16 januari speelde  het door Mollers Waterwerken gesponsorde team van  Atlantis  C1 tegen Badhoevedorp C1 in  Badhoevedorp. Het beloofde een zware wedstrijd te worden. In de aanval begonnen Ruben Gortenmulder, Max Nobel, Anouk Mollers en Tessa Verweij; in de verdediging Olav Kuppens, Lars van der Sluijs, Jennifer Veenboer en Fay Trompert.

Met de benodigde informatie van de coaches in het achterhoofd, begon de C1 vol goede moed aan de eerste helft. Snel kreeg Atlantis C1 twee vrije ballen tegen, waardoor de stand op 2-0 kwam te staan.

Ondanks de tips van coaches Joyce en Jelle over de snelle acties van Badhoevedorp C1 met hun doorloopballen, lukte het niet om de tegenstander bij te benen, waardoor het 4-0 werd.

Atlantis C1 bleef ervoor gaan en dat werd beloond met een mooi schot van Anouk. Snel daarna kwam er voor Badhoevedorp C1 weer ruimte om te scoren, waardoor er  met een 5-1 stand de rust in werd gegaan. Na de rust kwam Marc de Waal in het veld voor Lars van der Sluijs.

Ondanks de achterstand wilde Atlantis C1 laten zien dat zij zich niet zomaar gewonnen gaven, maar jammer genoeg werd de terugreis uiteindelijk met de definitieve eindstand van 9-1 aanvaard.

Volgende week zaterdag 23 januari gaat Atlantis C1 natuurlijk proberen dit resultaat te verbeteren, om 14:10 uur in sporthal De Phoenix in Mijdrecht.

Zaterdag 16 januari speelde  het door Mollers Waterwerken gesponsorde team van  Atlantis  C1 tegen Badhoevedorp C1 in  Badhoevedorp. Het beloofde een zware wedstrijd te worden. In de aanval begonnen Ruben Gortenmulder, Max Nobel, Anouk Mollers en Tessa Verweij; in de verdediging Olav Kuppens, Lars van der Sluijs, Jennifer Veenboer en … Lees meer »