Atlantis B1 op titelkoers

Geplaatst op: 18 januari 2016

De door TTC Projecten gesponsorde Atlantis B1 moest zaterdag 16 januari aantreden tegen DTS B1 uit Enkhuizen. De ploeg uit Mijdrecht had de uitwedstrijd tegen DTS verloren, waardoor Atlantis iets had recht te zetten. Daarbij heeft Atlantis de ambitie om kampioen te worden. Dus het was aan Atlantis de taak om dit keer te winnen.

Atlantis B1 begon scherp aan de wedstrijd. Er werden mooie aanvallen neergezet en al snel stond het 2-0 voor de ploeg uit Mijdrecht. Deze snelle voorsprong heeft Atlantis de hele wedstrijd nooit meer weggegeven. De voorsprong werd zelfs uitgebreid naar vier of vijf doelpunten verschil. Uiteindelijk was de ruststand 9-5 in het voordeel van Atlantis.

Ondanks dat er mooie aanvallen werden neergezet, werden er af en toe plaatsfouten gemaakt. Deze fouten werden ook afgestraft door de ploeg uit Enkhuizen. Dus Atlantis B1 werd in de rust er op geattendeerd deze fouten te minimaliseren. Maar tegelijkertijd moest Atlantis de mooie aanvallen koesteren en opnieuw opzetten in de tweede helft.

In de tweede helft werden opnieuw mooie aanvallen opgezet. De fouten werden er echter niet uitgehaald, er kwamen zelfs een paar bij. Hierdoor kon DTS terugkomen naar 12-10. Toen gaf Atlantis weer gas en hebben zij de voorsprong weten uit te breiden naar 14-10 wat uiteindelijk de eindstand werd. De coaches waren erg trots op de prestatie van de ploeg uit Mijdrecht. Er werd gestreden, mooie aanvallen neergezet en de ploeg heeft zich weten te revancheren. Een mooie prestatie. Hierdoor blijft Atlantis op titelkoers en zullen zij er alles aan doen om deze koers voort te zetten.

De door TTC Projecten gesponsorde Atlantis B1 moest zaterdag 16 januari aantreden tegen DTS B1 uit Enkhuizen. De ploeg uit Mijdrecht had de uitwedstrijd tegen DTS verloren, waardoor Atlantis iets had recht te zetten. Daarbij heeft Atlantis de ambitie om kampioen te worden. Dus het was aan Atlantis de taak … Lees meer »