01 - Nooit Gedacht

Wilnisse Rommelmarkt voor het Morgenster Ziekenhuis


Geplaatst op: 24 april 2012

5 mei aanstaande is het al weer tijd voor de 38e Wilnisse Rommelmarkt, waarvan de opbrengst zal gaan naar het Morgenster Ziekenhuis in Zimbabwe. Dit ziekenhuis heeft een armoedefonds opgericht, zodat zelfs de armste mensen in Zimbabwe hulp kunnen krijgen. Ook is er een goede medicijnvoorraad en is er een HIV/aidsprogramma opgericht, waardoor niet alleen minder mensen overlijden aan deze ziekte, maar er ook minder aidswezen zijn. Om deze vooruitgang in stand te houden, hebben we ook uw hulp nodig!

Sorteren
De afgelopen maand zijn de leden van de jeugdvereniging van de Hervormde Kerk in Wilnis al iedere dinsdagavond druk geweest met het sorteren van spullen. Er is tot nu toe al een grote bijdrage geweest, waardoor wij de eerste avonden een hele hoop te doen hadden. Er zijn al heel wat begerenswaardige artikelen voorbijgekomen, dus komt dat zien op de rommelmarkt!
We hebben ook een ontzettend mooie schenking gekregen van Twilight Verlichting in Mijdrecht, die hun laatste lampen aan ons hebben gegeven om te kunnen verkopen voor het Morgenster Ziekenhuis. Dus als u nog een prachtige lamp zoekt, kunt u bij ons terecht!

Natuurlijk hopen wij op nog meer spullen, zodat de opbrengst van deze rommelmarkt zo groot mogelijk wordt en er zoveel mogelijk mensen geholpen kunnen worden in Zimbabwe. Daarom kunnen wij ook uw spullen hard gebruiken. Dus houdt u nog een grote schoonmaak en komt u leuke spullen tegen waar u niets meer mee doet? Wij kunnen er wel iets mee!

Iedere dinsdag is een sorteeravond en de laatste sorteeravond is op dinsdag 1 mei, de dag ná Koninginnedag. Dus als u nog spullen over heeft van de vrijmarkt kunt u ze gerust naar de familie Meijers brengen op de Mijdrechtse Dwarsweg 19 in Wilnis (niet op zondag) of u kunt uw spullen aanmelden via de site www.rommelmarktwilnis.nl, zodat wij uw spullen op kunnen komen halen. Op deze site kunt u kiezen of we uw spullen uit Mijdrecht, Vinkeveen of Wilnis moeten ophalen, maar als u ergens anders woont, kunt u hier een mailtje over sturen naar contact@rommelmarktwilnis.nl. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 06-13270330 tussen 18.00u en 20.00u. Meer informatie over de rommelmarkt en het doel vindt u tevens op onze site www.rommelmarktwilnis.nl.

Verloting en opbod
De rommelmarkt zal ook dit jaar worden geopend om 9.30u en de sluiting zal zijn om 15.00u. Om 12 uur zal de verloting en het opbod plaatsvinden. De artikelen voor het opbod zullen met foto op de internetsite worden geplaatst, zodat u deze vast kunt bekijken. Er zullen bij de ingang nog lootjes worden verkocht voor de verloting die middag, zodat u kans maakt op een van de mooie prijzen en natuurlijk het doel van dit jaar steunt. Deze lootjes kosten €1 per stuk.

Wij hopen u te zien op de rommelmarkt 5 mei aanstaande, zodat we er samen een gezellige dag van kunnen maken!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wilnisse Rommelmarkt voor het Morgenster Ziekenhuis

5 mei aanstaande is het al weer tijd voor de 38e Wilnisse Rommelmarkt, waarvan de opbrengst zal gaan naar het Morgenster Ziekenhuis in Zimbabwe. Dit ziekenhuis heeft een armoedefonds opgericht, zodat zelfs de armste mensen in Zimbabwe hulp kunnen krijgen. Ook is er een goede medicijnvoorraad en is er een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: