02 - Senior  sportief actief 2e week

Muzikale voorstelling op De Kajuit Uithoorn


Geplaatst op: 24 april 2012

Zondag 22 april was het dan zover. Maar liefst 2 groepen vol enthousiaste Kajuit-leerlingen uit de groepen 5, 6 & 7 maakten zich op voor hun spannende optreden. Om 13u en 16.30u werd de muzikale voorstelling Ali Aligator & het Snackbar-Mysterie door de jonge acteurs opgevoerd. Beide voorstellingen werden druk bezocht. Ouders, verzorgers, opa's, oma's en meer lieve ogen zaten gezellig in de aula van de Kajuit. Wat ze zagen was verrassend en vertederend. Cellist en musicalschrijver Bas van Waard werkte samen met regisseuse Joyce van Esch 12 weken op donderdagmiddag na schooltijd met de talentvolle kinderen aan hun eigen interpretatie van het stuk. Bas schreef de tekst, maar de inbreng van de kinderen zelf stond voorop. Zelf dansjes bedenken, over het script nadenken, het decor bouwen, teksten leren, het hoorde er allemaal bij. En het resultaat mocht er wezen!

Het publiek genoot volop van snackbar-liedjes over verlangen naar vers fruit, vreemde vooroordelen & mysteries die soms mysteries blijven. Het ‘samen-gevoel' straalde van het podium af. Af en toe werd even met de tekst geholpen. Dat gaf het optreden alleen maar meer charme. Wat ieder die in de zaal zat vast en zeker bij blijft is hoe zeer de kinderen zelf genoten en wat je met toewijding, creativiteit en samenwerken al niet voor elkaar kunt krijgen: een leuke musical met mooie thema's waarin de kinderen boven zichzelf uitstegen! een succes dus!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Muzikale voorstelling op De Kajuit Uithoorn

Zondag 22 april was het dan zover. Maar liefst 2 groepen vol enthousiaste Kajuit-leerlingen uit de groepen 5, 6 & 7 maakten zich op voor hun spannende optreden. Om 13u en 16.30u werd de muzikale voorstelling Ali Aligator & het Snackbar-Mysterie door de jonge acteurs opgevoerd. Beide voorstellingen werden druk … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: