01 - Nooit Gedacht

GroenWest op lunchvergadering in De Buurtkamer


Geplaatst op: 24 april 2012

De Buurtkamer in Mijdrecht heeft een tijd geleden een prachtig nieuw keukenblok met bovenkastjes gekregen van woningbouwvereniging GroenWest. Dit was naar aanleiding van de match tussen GroenWest en De Buurtkamer die plaatsvond bij de beursvloer in De Ronde Venen. De tegenprestatie van De Buurtkamer was het verzorgen van een uitgebreide lunch met vergadermogelijkheid.

Donderdag 19 april was het dan zover. Woonconsulente Fianca Euverman van GroenWest nodigde een team uit voor een vergadersessie in de sfeervolle Buurtkamer aan de G. van Aemstelstraat 5 in Mijdrecht. Buurtkamerkok Arjen Schuil verzorgde een uitgebreid lunchbuffet. Een mooi voorbeeld van maatschappelijk ondernemen en letterlijk "een kijkje bij elkaar in de keuken nemen". Twee keer per week wordt door een team van twee vrijwilligers gekookt in de Buurtkamer en kunnen gasten mee-eten en wie wil kan ook meehelpen met de voorbereiding.

Bent u 55+ en wilt u ook eens gezellig mee-eten? Elke dinsdag en donderdag is De Buurtkamer vanaf 10.00 uur open met koffie/thee, activiteiten en veel bijpraten met elkaar. Vanaf 12.00 uur tot ongeveer 13.15 uur kunt u aan tafel voor een driegangenmenu á € 5,00. Interesse? De Buurtkamer heeft een open inloop en de koffie/thee is gratis. Voor de maaltijd kunt u desbetreffende ochtend tussen 9.30 uur en 10.00 uur bellen met de Buurtkamer: 0297-288466.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

GroenWest op lunchvergadering in De Buurtkamer

De Buurtkamer in Mijdrecht heeft een tijd geleden een prachtig nieuw keukenblok met bovenkastjes gekregen van woningbouwvereniging GroenWest. Dit was naar aanleiding van de match tussen GroenWest en De Buurtkamer die plaatsvond bij de beursvloer in De Ronde Venen. De tegenprestatie van De Buurtkamer was het verzorgen van een uitgebreide … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: