001 - Escaperoom aglemeen

Islamitische gemeenschap geschokt na vondst varkenskop


Geplaatst op: 24 januari 2016

Bij de Turkse Hakyolmoskee in Mijdrecht is zondag een varkenskop op straat gevonden.

Het bestuur van de moskee lichtte de politie in welke meteen ter plaatse kwam. Agenten stellen een onderzoek in en maken daarbij gebruik van camerabeelden. Het varkenshoofd is door de gemeente opgehaald.

Camerabeelden

Op camerabeelden is een jongeman te zien welke rond half drie het hoofd heeft neergelegd. De man lijkt zich bewust van de camera's die daar hangen en heeft zijn hoofd bedekt met een doekje. Wanneer hij voor de deur staat schijnt hij expres met zijn zaklamp in de camera waarna hij wegrent.

Geschokt

De gemeenschap is geschokt en weet niet wie zoiets in zijn hoofd haalt. Ze zijn zich van geen kwaad bewust en gaan goed om met de buurt en de rest van de gemeenschap. Iedereen is volgens hen welkom in de moskee.

Het bestuur heeft de camerabeelden bekeken en gaat deze overhandigen aan de politie. Ook hebben zij aangifte gedaan tegen deze daad.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Islamitische gemeenschap geschokt na vondst varkenskop

Bij de Turkse Hakyolmoskee in Mijdrecht is zondag een varkenskop op straat gevonden. Het bestuur van de moskee lichtte de politie in welke meteen ter plaatse kwam. Agenten stellen een onderzoek in en maken daarbij gebruik van camerabeelden. Het varkenshoofd is door de gemeente opgehaald. Camerabeelden Op camerabeelden is een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: