Atlantis 2 knokt zich naar zege

Geplaatst op: 24 januari 2016

De wedstrijd begon met in de eerste aanval Mark Kruiswijk, Timo Jongerling, Chantal Poolman en Lisanne van Doornik. In het eerste verdedigingsvak begonnen Jacco van Koeverden Brouwer, Koen van Wermeskerken, Joy Trompert en Tamara Gortenmulder. In het eerste deel van de wedstrijd gingen beide ploegen gelijk op. Dit resulteerde in een 8-8 ruststand.

In de rust werden er goede tips gegeven door Serge Kraaikam waarmee de ploeg weer met veel vertrouwen uit de kleedkamer stapte. Atlantis speelde geconcentreerd maar toch wist ALO steeds weer aan te sluiten. Met een mooi afstandschot in de laatste minuut werd de zege toch veilig gesteld. Atlantis 2 kan terugkijken op een goede wedstrijd waarin mooie combinaties werden verzilverd met een doelpunt.

Zaterdag 30 januari speelt Atlantis 2 in de eigen Phoenix tegen hekkensluiter ESDO.

Zaterdag 23 januari stond voor het door Florist gesponsorde Atlantis 2 de uitwedstrijd tegen ALO uit Den Haag op het programma. Geen onbekende tegenstander voor de ploeg uit Mijdrecht. Na een gelijk opgaande wedstrijd wist Atlantis toch aan het langste eind te trekken. Eindstand: 15-16 De wedstrijd begon met in … Lees meer »