Atlantis E1 pakt de koppositie

Geplaatst op: 24 januari 2016

Zaterdag 23 januari trad Atlantis E1 aan tegen KVA E2 uit Amstelveen, zoals altijd in de mooie shirts van Petra’s Praktijk.

Na een lange break was dit pas de eerste wedstrijd dit jaar voor de E1, die niet werd gespeeld in de vertrouwde Phoenix, maar in de Eendracht. Dat was best even wennen, maar gelukkig opende Timo al snel de score met een prachtig afstandsschot. In het eerste kwart waren de teams erg aan elkaar gewaagd maar de bal wilde er gewoon niet in. Koelbloedig scoorde Fabiënne de 2-1 uit een strafworp. In het tweede kwart kreeg Atlantis langzaamaan het betere van het spel en met een mooie doorloopbal van Suzan kwam de ruststand op 5-2.

Nadat de coaches Petra en Gita het team in de rust een paar goede tips hadden gegeven, duurde het toch nog even voordat Atlantis de voorsprong wist uit te bouwen. Met goed samenspel lukte het de wedstrijd naar zich toe te trekken, ondanks een afgekeurd doelpunt. Met de bekende snelheid van Bas en een paar goede aanvallen waarin Lieke goed vrijgespeeld stond, kwam de eindstand op een mooie 13-2. Atlantis E1 komt hiermee gedeeld aan kop in de competitie, met een wedstrijd minder gespeeld, en kan met een goed gevoel uitkijken naar de volgende wedstrijd.

Op zaterdag 30 januari speelt het team om 11.00 uur in de Phoenix tegen Swift E1 uit Amsterdam.

Zaterdag 23 januari trad Atlantis E1 aan tegen KVA E2 uit Amstelveen, zoals altijd in de mooie shirts van Petra’s Praktijk. Na een lange break was dit pas de eerste wedstrijd dit jaar voor de E1, die niet werd gespeeld in de vertrouwde Phoenix, maar in de Eendracht. Dat was … Lees meer »