Argon D3 opent voorjaarscompetitie sterk

Geplaatst op: 25 januari 2016

Om 9:25 uur gaf de scheidsrechter het startsignaal, al snel zette Argon druk naar voren waar de tegenstander niet direct een antwoord op had, met een aantal flitsende aanvallen beloofde het een mooie wedstrijd te worden, echter wist Overbos ons te overbluffen en keken we na 3 minuten tegen een achterstand aan 1-0. We lieten ons niet uit het veld slaan iedereen hield zijn rug recht en in de 12e minuut zorgde Hero voor de 1-1. Argon bleef scherp en met mooi voetbal leverde dat een 1-2 voorsprong op door wederom Hero.

De tweede helft was het duidelijk dat Overbos onze speelstijl doorhad met een tactische omzetting wisten ze ons al snel onder druk te zetten. Na 3 minuten trok Overbos de stand weer gelijk 2-2, door scherp keepen van Amine, sterk verdedigen van Yannick, Dave, Daan, Tarik en Oualid, konden we weer vooruit gaan voetballen, onder aanvoering van Daniel, Stan, Nessim en Mo werden Kicky, Mourad en Hero voorin goed aangespeeld, dit resulteerde al snel in de verdiende 2-3 door Kicky. Het spel bleef op en neer gaan en 10 minuten voor tijd knalde Kicky de verlossende 2-4 binnen. Hierna bleef het spannend, maar we kwamen niet meer in grote problemen, Overbos wist nog wel de stand op 3-4 te brengen, maar Argon voetbalde de wedstrijd koel uit.

Fantastisch resultaat mannen, Hero en Stan bedankt voor het meespelen.

Argon D3 is sterk begonnen aan de voorjaarscompetitie. Na een succesvolle 1e competitiehelft met een ongeslagen kampioenschap, mochten we afgelopen zaterdag aantreden voor de eerste wedstrijd van de nieuwe competitieronde tegen Overbos D2. Om 9:25 uur gaf de scheidsrechter het startsignaal, al snel zette Argon druk naar voren waar de … Lees meer »