Volleybalcompetitie spannend voor Veenland Heren 2

Geplaatst op: 25 januari 2016

Het heren 2 team van volleybalvereniging Veenland draait een goed seizoen. Al sinds de start draait het team mee in de topregionen van de competitie. Het team verstevigde die positie door 13 januari in Haarlem een goede wedstrijd te spelen tegen Spaarnestad 17. Hoewel Spaarnestad de eerste set nipt won met 26-24, wisten de heren uit Wilnis de wedstrijd verder te domineren met setstanden van 25-16, 25-14 en 25-19.  Veenland keerde naar huis met een 3-1 overwinning op zak, goed voor 4 punten.

Afgelopen vrijdag nam het team het op tegen Atalante Heren 4 uit Vinkeveen. De vorige wedstrijd tegen Atalante 4 wist Veenland, gesponsord door Flynth Adviseurs en Accountants uit Aalsmeer, geen stand te houden, maar dit keer werd direct duidelijk dat de Wilnissers meer weerstand boden. De eerste set werd desondanks gewonnen door Atalante met 28-26. In de tweede set wist Floris Spaans de eerste 9 punten te maken met een ijzersterke opslag. Uiteindelijk wist Veenland deze set binnen te halen met een eindstand van 25-22. De derde set viel halverwege een van de spelers van Veenland uit, waardoor het team kort door moest spelen met vijf spelers. Desondanks wist Veenland de achterstand beperkt te houden, maar verloor uiteindelijk de set met 26-24. In de laatste set werd verscheidene malen goed aangevallen door Veenland, maar door slim te spelen wist Atalante ook deze set te pakken met 25-17. Atalante kon tevreden naar huis met een 3-1 overwinning.

In de competentie kennen de eerste vijf teams slechts minimale puntenverschillen. Atalante Heren 4 staat momenteel bovenaan met 12 gespeelde wedstrijden en 39 punten. Veenland staat op een vierde plaats met 11 gespeelde wedstrijden en 35 punten.

Het heren 2 team van volleybalvereniging Veenland draait een goed seizoen. Al sinds de start draait het team mee in de topregionen van de competitie. Het team verstevigde die positie door 13 januari in Haarlem een goede wedstrijd te spelen tegen Spaarnestad 17. Hoewel Spaarnestad de eerste set nipt won … Lees meer »