Atlantis 1 verliest van Huzien 1

Geplaatst op: 1 februari 2016

Uiteindelijk werd dit een wedstrijd waarin Atlantis vooral veel moeite had om tot scoren te komen. Na een 4-5 ruststand eindigde de wedstrijd met 8-15 in het voordeel van de Huizenaren.

Deze wedstrijd bestond de eerste aanval uit Maarten Helsloot, Lars Kuijlenburg, Melissa van der Stap en Amy Loman. Verdedigend begonnen Heleen Haspels, Sharon Moen, Robin van ’t Schip en Berry de Jong, die net terug was van een vakantie. De wedstrijd kwam aan beide kanten moeizaam op gang. De verdediging van Atlantis hield het lang vol om Huizen helemaal vast te zetten. Hier kon de aanval helaas niet genoeg van profiteren. Hierdoor viel na tien minuten dan toch het eerste doelpunt aan de kant van de Huizenaren. Hierna bleef het de hele eerste helft met weinig doelpunten gelijk op gaan. De rust werd uiteindelijk opgezocht met een 4-5 voorsprong voor Huizen.

In het begin van de tweede helft was Huizen scherper in de afronding van de kansen, waardoor het een gat wist te slaan van vijf punten met Atlantis. Atlantis probeerde zich nog terug te knokken in de wedstrijd, maar helaas zonder resultaat. Huizen liep verder uit en de wedstrijd werd afgesloten met een 8-15 winst voor Huizen.

Aanstaande zaterdag speelt Atlantis 1 een uitwedstrijd tegen Fluks 1 in Noordwijk om 17.05 uur.

Op zaterdag 30 januari stond voor het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 de thuiswedstrijd tegen Huizen op het programma. Teams van de week waren de Kangoeroes en de Toppers die erg hun best deden om zich te laten horen. Uiteindelijk werd dit een wedstrijd waarin Atlantis vooral veel moeite had … Lees meer »