Atlantis A1 schiet net tekort

Geplaatst op: 1 februari 2016

Op zaterdag 30 januari speelde de door BOS meubelstoffeerderij gesponsorde A1 van Atlantis uit Mijdrecht tegen Phoenix A1 uit Zoetermeer. De wedstrijd werd gespeeld in sporthal de Phoenix in Mijdrecht om 13.10 uur. Deze twee teams hadden al twee keer eerder tegen elkaar gespeeld. Beide keren werden gewonnen door Phoenix. Hierdoor was Atlantis er op gebrand de derde wedstrijd wél te winnen.

Het eerste aanvalsvak van Atlantis bestond uit Aïsha Keijman, Lynn Loman, Davey van Putten en invaller Sander van der Sluijs. Sander wist gelijk in de eerste aanval al te scoren met een mooie korte kans. Daarna was het aan het eerste verdedigingsvak, dat bestond uit Saskia Veenboer, Marijn Maarsseveen, Kevin Keijman en Jelle van Wermeskerken. Ondanks dat ze goed verdedigden werd er een goed afstandsschot gescoord door Phoenix. De stand was na ongeveer twee minuten al 1-1. Vervolgens ging de wedstrijd een tijd gelijk op, met kansen en doelpunten voor beide partijen. Vlak voor rust wist Phoenix toch een voorsprong te behalen van 5-10.

Na de rust kwam Atlantis gelijk goed terug tot 8-11. Maar hier had Phoenix een goed antwoord op, want met nog ongeveer een kwartier te spelen was de stand 10-13. Tien minuten voor het einde werd Aïsha Keijman gewisseld voor Elise van Walraven. Atlantis A1 deed nog tien minuten lang ontzettend hard haar best om de achterstand in te halen, maar wist nog maar één punt te scoren. Zo werd de eindstand 11-13.

Volgende week speelt Atlantis A1 tegen TOP/Quoratio A3 om 14:00 uur in Sassenheim.

Op zaterdag 30 januari speelde de door BOS meubelstoffeerderij gesponsorde A1 van Atlantis uit Mijdrecht tegen Phoenix A1 uit Zoetermeer. De wedstrijd werd gespeeld in sporthal de Phoenix in Mijdrecht om 13.10 uur. Deze twee teams hadden al twee keer eerder tegen elkaar gespeeld. Beide keren werden gewonnen door Phoenix. … Lees meer »