Nederlaag CSW bij SV Nootdorp

Geplaatst op: 7 februari 2016

Op bezoek bij SV Nootdorp is CSW er niet in geslaagd om een goed resultaat neer te zetten. Na een 1-0 ruststand werd het uiteindelijk een 3-0 nederlaag.

Op een moeilijk bespeelbaar veld was het voor beide ploegen lastig om vlot te combineren. Met een stevige wind over het veld probeerde CSW te vaak de lange bal te hanteren waardoor snel balverlies werd geleden tegen de hechte defensie van SV Nootdorp. Achterin had CSW de handen vol aan de behendige aanvallers van Nootdorp die vooral in de kleine ruimte hun klasse toonden. Toch kwam het meeste gevaar van de kant van Nootdorp voornamelijk voort uit dode spelmomenten. Vooral de vrije trappen vanaf de zijkant leverden dreigende momenten op. CSW kon daar niet zo bar veel tegenover stellen en kreeg ook nauwelijks kansen. Wel een prima actie van Bram Bode aan de rechterkant van het veld die een perfecte voorzet gaf maar helaas niemand van CSW voor het doel om af te ronden. Vlak voor rust kwam Nootdorp aan de leiding en toch weer uit een vrije trap. De bal werd bij de tweede paal gedeponeerd en vervolgens knap binnengekopt.

De tweede helft eenzelfde spelbeeld als de eerste met meer balbezit voor Nootdorp en een CSW dat deze middag niet bij machte was om het de tegenstander echt lastig te maken. Halverwege de tweede helft bouwde Nootdorp de voorsprong ook nog eens uit. Een lange bal vanaf de zijkant werd door de linksbuiten prima met de borst gecontroleerd en vervolgens liet hij doelman Wens volstrekt kansloos. CSW kreeg wat spaarzame kansjes waarbij een schot van Robert Mulder over het doel verdween. Ook een paar hoekschoppen leverden niets op voor de ploeg uit Wilnis. Vlak voor tijd werd het zelfs nog 3-0 na een knappe aanval van de kant van Nootdorp. Vanaf links werd de bal panklaar gelegd voor de spits die de bal maar voor het intikken had en daarmee de eindstand bepaalde.

Op bezoek bij SV Nootdorp is CSW er niet in geslaagd om een goed resultaat neer te zetten. Na een 1-0 ruststand werd het uiteindelijk een 3-0 nederlaag. Op een moeilijk bespeelbaar veld was het voor beide ploegen lastig om vlot te combineren. Met een stevige wind over het veld … Lees meer »