Atlantis 2 laat winst schieten

Geplaatst op: 8 februari 2016

De uitspelende ploeg kon helaas niet ook deze wedstrijd winnen, de eindstand was een gelijkspel van 15-15.

Het Florist team begon de wedstrijd bijna onmiddellijk met een doelpunt tegen. Maar dit liet Atlantis niet op zich zitten en scoorde hierna drie goals. Hierna bleef de uitspelende ploeg een voorsprong houden met Achilles in zijn kielzog. Atlantis heeft zelfs halverwege de eerste helft drie punten voorgestaan maar jammer genoeg werd de rust ingegaan met maar één doelpunt verschil.

In de rust werden de nodige aanwijzingen gegeven om de aanval beter te laten lopen en de verdediging ervoor te laten zorgen dat er minder doelpunten tegen werden gescoord. Atlantis begon de wedstrijd met goede moed om de twee punten mee naar huis te nemen en scoorde dan ook vrij snel twee maal. De ploeg uit Mijdrecht had moeite om het verschil in score verder uit te breiden waar Achilles goed gebruik van maakte. In de laatste tien minuten werd de wedstrijd erg spannend, omdat vanaf dat moment de score gelijk op ging en Achilles zelfs op voorsprong kwam. Gelukkig kon invaller Rick, die in de laatste paar minuten nog ingezet werd, een doelpunt maken en werd de wedstrijd afgesloten met een gelijke stand van 15-15.

Voor zaterdag 13 februari staat de streekderby tegen VZOD 2 uit Kudelstaart op het programma. Sporthal De Phoenix, 15.20 uur.

Zaterdag 9 februari speelde het door Florist gesponsorde Atlantis 2 een uitwedstrijd in Den Haag tegen Achilles 6. De vorige keer dat deze twee teams tegen elkaar speelden had Atlantis met een nipte voorsprong gewonnen. Het beloofde dus een spannende wedstrijd te worden. De uitspelende ploeg kon helaas niet ook … Lees meer »