Spetterend slot Winterstopzaalvoetbaltoernooi Hertha

Geplaatst op: 9 februari 2016

Voor de  36e keer hebben de jeugdleden van Hertha gedurende 5 zondagen gestreden om de hoogste plaats van het Albert Heijn Winterstopzaalvoetbaltoernooi.

Dit toernooi kent een lange traditie, want de eerste editie is gehouden in 1980. In de 36e editie hebben 220 jeugdleden in 6 verschillende poules gedurende 70 wedstrijden spannende wedstrijden gespeeld. Op de laatste speeldag was de spanning in de Boei in Vinkeveen te snijden. Bij de Mini’s eindigden beide teams gelijk en mochten alle Mini’s de beker mee naar huis nemen.

De jongste F pupillen maakten er een waar spektakelstuk van. Alle 5 teams konden op de laatste speeldag nog winnaar worden van het toernooi. Door een nipt gelijkspel werd Hertha BSC met 7 punten winnaar. De overige winnaars van het toernooi zijn: Poule 1 De Molmhoekers, Poule 2 Arno’s Army, Poule 3 FC Berkside, Poule 4 De Molmstampers. Tijdens de prijsuitreiking werd ook Corienne Hartsink als beschermvrouw bedankt alsmede de 5 jeugdleden die de meeste loten hebben verkocht voor de Grote Clubactie. Slotstuk was de prijsuitreiking van keeper van het toernooi. Deze werd nipt, maar terecht gewonnen door Rens van der Moolen. De tweede prijs ging naar Andy Theijsmeijer en de derde naar Zana Bayati de winnaar van vorig jaar. Speciale dank was er dit jaar voor Jan van der Moolen die na 19 keer organiseren afscheid neemt als mede-organisator.

Voor de  36e keer hebben de jeugdleden van Hertha gedurende 5 zondagen gestreden om de hoogste plaats van het Albert Heijn Winterstopzaalvoetbaltoernooi.  Dit toernooi kent een lange traditie, want de eerste editie is gehouden in 1980. In de 36e editie hebben 220 jeugdleden in 6 verschillende poules gedurende 70 wedstrijden … Lees meer »