Atlantis 5 gaat voor de winst

Geplaatst op: 23 april 2012

Afgelopen zaterdag 21 april heeft het door Roebeson gesponsorde vijfde team van Atlantis een prima resultaat geboekt tegen OVVO 9. Voor de wedstrijd werd door coach Joeri duidelijk gemaakt dat winnen hier echt tot de mogelijkheden behoorde. De laatste keer dat Atlantis 5 hier had gespeeld, was er met een punt verschil verloren. Toch verliep het begin van de wedstrijd niet helemaal zoals Atlantis gehoopt had. Met slimme balletjes werd het team uit Mijdrecht helemaal weggespeeld. Halverwege de eerste helft stond de stand dan ook op een zure 5-0 in het voordeel van OVVO. Er kwam verandering in de wedstrijd. Gwenda zette een goede vang neer waardoor Joeri het vertrouwen kreeg om te scoren met een mooi schot: 5-1. Niet veel later verschalkte Wilma haar tegenstander met een korte kans. Voor rust wist OVVO nog eenmaal te scoren en Atlantis ging de rust in met een achterstand van 6-2.

Na een heerlijk glaasje limonade ging Atlantis weer het veld op met de boodschap dat ze in de tweede helft toch alles op alles moesten zetten. In de tweede helft leek het wel of er een heel ander Atlantis op het veld stond. De ene actie was nog mooier dan de andere. Er werd gescoord door Miranda en Sander. Ook OVVO mocht nog een keer het balletje door de korf gooien. OVVO begon moe te worden, maar voor Atlantis was dat niet van invloed. Gwenda rende zich de benen uit het lijf en de scores van Atlantis liepen maar op. Ook Anouk, Wim, Wilma, Ad, Joeri en Rogier waren trefzeker. Met een einduitslag van 7-10 was Atlantis dik tevreden.
Zaterdag 28 april speelt Atlantis 5 thuis tegen Pernix 7. Deze dag is ook de familiedag bij Atlantis.

Afgelopen zaterdag 21 april heeft het door Roebeson gesponsorde vijfde team van Atlantis een prima resultaat geboekt tegen OVVO 9. Voor de wedstrijd werd door coach Joeri duidelijk gemaakt dat winnen hier echt tot de mogelijkheden behoorde. De laatste keer dat Atlantis 5 hier had gespeeld, was er met een … Lees meer »