01 - Nooit Gedacht

Foto van de maand van Fotokring Uithoorn


Geplaatst op: 22 april 2012

De Fotokring Uithoorn is een fotoclub waarvan de leden iedere twee weken bij elkaar komen om foto's te bespreken. Iedere maand wordt een of meerdere winnende foto's uitgekozen tot foto van de maand. In de maand april was het thema van de competitie "Natuur Fotografie". Iedere maand, tot mei van dit jaar, laat de Fotokring Uithoorn de winnende foto's van de maand zien. Ditmaal is de winnende foto "Blauwvoet Jan van Genten" gemaakt door Emmy van Maasdam.
In het kader van het 40 jarig bestaan organiseert de Fotokring Uithoorn meerdere exposities. Tot en met 3 mei is er in het dienstencentrum Bilderdijkhof 1 te Uithoorn nog een mooie expositie te zien. De fotografen laten daar hun beste werk zien. Gratis toegang tijdens de kantooruren.

Belangstelling voor de Fotokring en het jubileum?; zie www.fotokringuithoorn.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Foto van de maand van Fotokring Uithoorn

De Fotokring Uithoorn is een fotoclub waarvan de leden iedere twee weken bij elkaar komen om foto's te bespreken. Iedere maand wordt een of meerdere winnende foto's uitgekozen tot foto van de maand. In de maand april was het thema van de competitie "Natuur Fotografie". Iedere maand, tot mei van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: