0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Zonnige middag tijdens OranjePret in Thamerdal


Geplaatst op: 23 april 2012

Zondag 22 april was het tijd voor het derde evenement van Speeltuinvereniging Thamerdal uit Uithoorn. Na de geslaagde zeskamp in zomer en een Halloweenmiddag in oktober was er nu gekozen voor OranjePret. Voor €1,00 konden de kinderen mee doen aan de verschillende onderdelen. Zo konden ze onder andere koekhappen, spijkerpoepen, zaklopen, sjoelen, kroontje maken, een Oranje-Quiz en aardappellopen. Ook kregen de kinderen een ijsje en limonade en als beloning voor hun goede inzet kregen ze bij een volle kaart nog een cadeautje mee naar huis.

Er was ontzettend veel animo, er hebben ruim 60 kinderen meegedaan. Het weer werkte goed mee, het is de hele middag droog gebleven waardoor het letterlijk en figuurlijk een zonnige middag was.

Speeltuinvereniging Thamerdal kan terugkijken op een erg geslaagde middag die mede te danken is aan de vrijwilligers die hebben geholpen, Basisschool de Regenboog voor het beschikbaar stellen van de school en het plein en Buurtbeheer Thamerdal voor de financiële bijdrage.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zonnige middag tijdens OranjePret in Thamerdal

Zondag 22 april was het tijd voor het derde evenement van Speeltuinvereniging Thamerdal uit Uithoorn. Na de geslaagde zeskamp in zomer en een Halloweenmiddag in oktober was er nu gekozen voor OranjePret. Voor €1,00 konden de kinderen mee doen aan de verschillende onderdelen. Zo konden ze onder andere koekhappen, spijkerpoepen, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: