001 - Escaperoom aglemeen

Veenland dames verrasten Smashing Velsen 3


Geplaatst op: 23 april 2012

Voor de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen vertrokken de dames van Veenland Wilnis met slechts 5 speelsters naar IJmuiden voor de wedstrijd tegen het als derde geplaatste Smashing Velsen. Veel hoop en kans om de competitie winnend af te sluiten was er dus niet voor de dames. De 1e set begon dan ook moeizaam en Veenland keek snel tegen een achterstand aan. Maar toen het team gewend raakte aan een vrouw minder en ieder zijn positie gevonden had, ging het beter. De achterstand slonk en Veenland soms maakte het Velsen soms nog lastig. Toch ging deze set met 10 punten voor naar Smashing Velsen.

De tweede set begon Veenland met een 6-0 achterstand en coach Ruimerman gebruikte een time-out. De Wilnisse dames hervonden zich daarna en begonnen aan een inhaalrace. De pass lag goed en er werd gescoord uit eigen aanvallen. Bij 18-14 vond de coach van Velsen het nodig om in de grijpen. Met 25- 18 ging de set daarna toch naar Smashing Velsen.

In de derde set nam Veenland van meet af aan het initiatief en Smashing Velsen bleef tegen een kleine achterstand aankijken. Door hard werken wisten de dames de aanvallen van Smash te pareren. Verrassend wonnen de 5 dames de set met 23-25. De blijschap was groot.

In de vierde set wist Smashing velsen het Veenland weer moeilijk te maken door prikballen te plaatsen op de extra open plek die Veenland had. Maar de Wilnisse dames bleken taai en kwamen toch ook in de 4e set weer terug. Niet genoeg om de set te pakken, maar met een 3-1 uitslag was Veenland tevreden. Volgens trainer/coach Cees Ruimerman speelde zijn team een van de beste wedstrijden van dit seizoen. Daarbij zorgde het ene punt dat behaald werd er ervoor dat het team net nog een plaatsje steeg op de ranglijst, van de 10de naar de 9e plaats. Toch nog een positieve afsluiting van het seizoen dus.

Veenland volleybal zoekt competitiespelers
Voor het seizoen 2012-2013 hebben zowel het dames- als de heren teams van Veenland nog enige competitiespelers nodig. De teams spelen 3e klasse Regio west van de Nevobo. Wie interesse heeft, is van harte uitgenodigd een keer de sfeer te proeven op de trainingsavond. Dat is elke donderdag van 20.30 tot 22.00 uur in Willisstee Wilnis. Tot aan de zomervakantie (1 juli)gaan de trainingen/partijtje spelen door. Op 10, 24 en 31 mei wordt er een 2 tegen 2 toernooi gespeeld, maar ook op deze avonden kun je gewoon even komen kijken en mogelijk zelfs meespelen. Wie komt onze teams versterken? Meer informatie kun je vinden op de website www.volleybal@veenland.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veenland dames verrasten Smashing Velsen 3

Voor de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen vertrokken de dames van Veenland Wilnis met slechts 5 speelsters naar IJmuiden voor de wedstrijd tegen het als derde geplaatste Smashing Velsen. Veel hoop en kans om de competitie winnend af te sluiten was er dus niet voor de dames. De 1e set … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: