Atlantis 2 knokt zich naar overwinning

Geplaatst op: 7 maart 2016

Ondanks de vele blessures binnen de selectie wist Atlantis 2 toch nog een sterk team op te stellen. De eerste aanval bestond uit Cynthia Sassen, Joy Trompert, Timo Jongerling en Mark Kruiswijk. In de verdediging begonnen: Natasja Korver, Tamara Steen-Gortenmulder, Jacco van Koeverden Brouwer en Koen van Wermeskerken.

De eerste helft ging lang gelijk op maar toch wist Atlantis halverwege deze helft met een reeks mooie aanvallen een kleine voorsprong van twee punten te pakken. Helaas wist Atlantis deze voorsprong niet vast te houden en de ruststand werd 10-10.

Tijdens de rust werd door de coaches Serge Kraaikamp en Frank van der Meer extra aangestipt dat vooral de juiste kansen uitgespeeld moesten worden. In de verdediging mocht er vooral niet worden ingestapt  en de aangeef van de Vinken moest er nog meer uit worden gehaald. Met deze aanwijzing ging het team vol vertrouwen de tweede helft in.

De tweede helft verliep vele malen beter en Atlantis wist de Vinken veel meer te ontregelen en zelf meer te scoren. Door het grote aantal afstandsschoten dat door de korf ging wist Atlantis uiteindelijk de wedstrijd te beslissen met als eindstand 18-14. Dank aan de invallers Harold Taal en debutant in de senioren Marijn Maarsseveen die beiden hun steentje hebben bijgedragen aan deze overwinning.

Atlantis 2 heeft na deze wedstrijd nog maar één wedstrijd te gaan in dit zaalseizoen en deze vindt plaats in Harmelen tegen Thor 3.

Wij hopen iedereen weer in het buitenseizoen te verwelkomen op onze nieuwe kunstgrasvelden.

Het door Florist gesponsorde Atlantis 2 mocht zaterdag 5 maart aantreden tegen de streek rivaal Vinken 2.  Na een lang gelijk opgaande wedstrijd wist Atlantis toch de punten in Mijdrecht te houden door te winnen met 18-14. Ondanks de vele blessures binnen de selectie wist Atlantis 2 toch nog een … Lees meer »