001 - Escaperoom aglemeen

Certificaat voor Roxy Beer van Hertha MC1


Geplaatst op: 23 april 2012

Op zaterdag 21 april 2012 ontving Roxy Beer, uit handen van haar coaches Danny & Jeroen, een certificaat waarin werd aangegeven dat; Roxy het eerste en enige meisje ooit, van S.V. Hertha, die heeft gescoord op het grondgebied van de United Kingdom. Roxy maakte deze goal op 07 april 2012 te Kingston in GB bij een wedstrijd van Hertha MC1 tegen Girls Under 18 van Kingstonians Youth. Het certificaat heeft een mooi plaatsje gekregen in de kantine van Hertha.

Het meisjesvoetbal bij Hertha zit goed in de lift, in het nieuwe seizoen 2012/2013 gaat een Dames 1 team van Hertha aan de competitie deelnemen, verder is er veel groei van meisjes in de E'tjes en de F'jes. Hertha is altijd op zoek naar voetbalsters, dus ben je tussen de 6 en 66 jaar en zit je thuis of bij een andere club op de bank en wil je voetballen bij de gezelligste voetbalclub van De Ronde Venen, kom gewoon eens kijken! In de maand mei, een drukke voetbalmaand voor Hertha, worden er op de woensdagmiddag vanaf 17.30 uur voetbalclinics van een uur gegeven in het kader van Hart voor Sport. Dit is voor meisjes van basisscholen uit de groepen 5 t/m 8. Op 09 mei 2012, vanaf 20.00 uur wordt een informatieavond gehouden voor het Dames 1 voetbalteam, meisjes/dames vanaf 18 jaar. Onder het genot van een hapje en drankje wordt er informatie vertrekt over dit nieuwe team van Hertha. Verder in mei; het Turftrappers toernooi en het Internationaal toernooi, met teams uit diverse landen. Samen met CSW wordt in de maand mei ook nog het Jasmin Peters voetbaltoernooi georganiseerd. Je leest het; S.V. Hertha een club in beweging, waar altijd wat te beleven valt.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Certificaat voor Roxy Beer van Hertha MC1

Op zaterdag 21 april 2012 ontving Roxy Beer, uit handen van haar coaches Danny & Jeroen, een certificaat waarin werd aangegeven dat; Roxy het eerste en enige meisje ooit, van S.V. Hertha, die heeft gescoord op het grondgebied van de United Kingdom. Roxy maakte deze goal op 07 april 2012 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: